till dig som har en sk red zone-människa alt. doris gästbloggar

hej alla hundar där ute!

jag har kapat mattes dator(måste ju ha koll på vad hon gör så hon inte försöker ta över här hemma).

jag tänkte bara passa på att hjälpa er där ute som har en sk red zone-människa.
jag tror att ni måste använda dom här konstiga sk "ledarövningarna" tillbaka på dom. tydligen är det så vissa männískor funkar eftersom dom tror att vi hundar funkar så. så sätt på matte/husse elhalsbandet och ge dom ett par stötar när dom försöker nåt knasigt, eller varför inte en välplacerad spark i mjukdelarna på magen? en klassiker som många människor verkar tycka om är den sk alfarullningen. man ska tydligen släng ner den andre på marken på rygg och hålla fast dom på halsen/nacken(konstigt språk dom har dom där människorna) eller drar du helt enkelt till med det populära koppelrycket(jag tycker att det borde göra fruktansvärt ont i nacken?).


min matte är ingen red zone-människa direkt, hon är väldigt lätt att träna. ibland när hon har tråkigt(eller ja jag vet inte) plockar hon fram en liten mojäng(hon kallar det visst klicker) och massa gott godis. sen ställer hon sig som ett fån och tittar på mig, jag är ju inte dummare än jag förstår att hon behöver ett träningspass(hon börjar bli snabb i klickfingret nu tycker jag). sen gör jag helt enkelt så att jag testar en stund och ser hur snabbt hon fattar att hon ska trycka på klickern när jag gör olika saker. ibland får jag hålla på en stund för att hon ska fatta men oftast går det rätt snabbt. varje gång jag får henne att klicka ger hon mig en godis. förstår ni vilken win-winsituation det här blir. matte får träna fingrarna och jag får godis. samtidigt som hon blir väldigt lätt att ha och göra med.

well, det var allt för idag, jag ser att matte behöver träna fingrarna igen för nu har hon plockat fram klickern så jag får väl ställa upp helt enkelt.

/
doris


you got what i want baby....

...youre all i needed

dök ner i 90-talsmusik-träsket en stund. kom på att enklaste(lat) sättet att fixa en quiz var att leta upp låter i spotify och sen får girlsen helt enkelt gissa på. snabbast rätt vinner? måste fixa pris oxå ju!

idag är en smått stressig dag(och ändå en dag jag finner tid och lust att blogga haha) kl 18 ska jag infinna mig på tränggatan. men innan dess ska jag hinna duscha(prio 1) dammsuga(prio 2) och sen köra till höör och snabbshoppa och gå på dopsamtal. sen bara hem och lämna andreas jobb-bil så han kan skjutsa in mig till storstan.

detta betyder alltså att jag inte hinner sitta här mer.

adios.

här är familjen barbapappa...

(när jag fattas fantasi blir det låttexter som rubrik)

igår va vi på babycafé med fanny och villas. det var väldigt roligt och nils blev väldigt trött :) han fick med sig en liten förkylning hem så han snorar och ögonen rinner. vi hoppas på att den försvinner snart iaf för nästa tisdag vill vi dit igen :D

idag eldar vi för fullt som vanligt (skolkade igår) och ska åka iväg en runda och handla märgben till vovvsen. har 10kg att hämta på CG.

sen måste jag ta tag i en uppgift till fredagens reunion. ett musikquiz om 90talet. alltså lite boybands å girlsbands åså :D ska bli SÅ roligt att träffa alla.

och nu tog fantasin(?) slut igen.

på återseende.

adios.

i find it hard to trust

not only me, but everyone around me

läste gamla dagboks/blogginlägg på LS8(det som en gång var lunarstorm) jisses säger jag bara. det var tider det. eller inte HAHA
tänk om jag hade vetat då, för 5, 6, 7 och 8 år sen vad jag hade framför mig...
att jag skulle ha världens bästa man, världens bästa son, bo i hus på landet och vara lyckligast i världen. tänk om man kunde spola tillbaka tiden och tala om det för den där ensamma, förvirrade och GALNA lilla flickan...

gissa vilket år denna bilden är tagen! haha


hej igen mitt vinterland.

nu är det lite finare ute igen. hatar när snö smälter. det kommer den här snön göra oxå snart, men just nu är det iaf fint :)

snart ska jag och Nils packa in oss i bilen och köra till Ballingslöv för att gå på styrelsemöte. spännande.

nu verkar det som att lokal till dopfikat har löst sig. ÄNTLIGEN. det är inte 100 klart än dock. men jag håller alla tummar jag har att vi ska slippa ha det här hemma.
inbjudningskorten är beställda och kommer nästa vecka så då är det bara att skicka ut dom med en gång. om alla kommer blir vi 50(!)st och då har vi ändå hållt oss till bara den närmaste släkten.

nej nu ska jag hämta min son som ligger och snackar med nåt i sin säng.

todeloo på er


en tanke.

jag tänkte skriva en årsammanfattning som vanligt. nån dag.

idag har vi ätit gröt(nils alltså inte jag) för första gången. det är nog favoriten so far. nästa smak blir morot och sen majs eller avokado :) jag tycker att det här med smakisar är spännande. så de så.

på söndag skulle jag tagit examen, men se de gör jag inte. men alla mina fina fd skolkompisar gör det. och eventuellt ska jag och bruno åka ner på den praktiska examinationen och vara elever. men jag vet inte säkert än. hoppas gör jag dock :)

snart fyller jag år. dock blir det inte mkt med det i år för det är så nära nils dop.
han ska döpas i tjörnarp av samma präst som vigde oss. och hans gudföräldrar ska vara farbror axel och mormor ulla :) och så ska hans fastrar johanna och emelie sjunga fint för honom. kalasbra kommer det bli <3

snart(28/1) ska jag leka med mina gamla kompisar. och jo dom är fruktansvärt gamla. dom fyller 27!!! i år. herrejesus så gammalt. själv blir jag ju bara 26. det är fint det. tänk så många gånger jag har tyckt att det har varit jobbigt att vara yngst. och nu är jag fett cool som är yngre. höhö.

nej nu ska ja sluta tramsa och gå och pussa på min man.

gonatt partyhatt

RSS 2.0